Image
2 minuten leestijd (357 woorden)

Voorstellen deel 3

Zoals afgesproken, voorstellen deel 3. Last but not least: vrijwilligers uit de buitengebieden van Westzaan. In dit geval Zaandam en Purmerend!

De serieus kijkende man op de elektrische fiets is Peter V. Buurman van Edwin, die dus ook gewoon stiekem in Zaandam woont, en Manus van alles, want is overal voor te porren. We noemen zoiets als pech hulp onderweg/vergunningen overdenker/pijlenzetter en meer. Vroeger, samen met Arjan, lid van de jeugdbrandweer in Zaanstad die is opgezet door de oom van Edwin die Huntington bleek te hebben. En zo is de cirkel prachtig rond.

De breed lachende man in de roze trui, ook met elektrische fiets, is Pascal. Buurman van Edwin en penningmeester van de stichting zodat Sitze ergens ter wereld kan rondhangen. Regelneef, puzzeltocht maker/uitzetter en bedenker en bekend om zijn bulderende lach. Eigenlijk meer een voetballer dan fietser maar dat mag absoluut de pret niet drukken!

De man met de blauwe polo is Peter S. de websitebouwer van de stichting. Fietst zijn rondjes in Purmerend. Maakt, denkt en kijkt vooruit. Is bij de stichting betrokken geraakt als de broer van de vader van een karatevriendje van de kinderen van Edwin. Ja, mensen volgen we het nog? Zo gaat dat bij stichting Huntington Zaanstreek.

De vrouw met de helm, en de natgeregende bril, dat ben ik. Anita. Fiets soms elektrisch van Zaandam naar werk in Purmerend.Wat ik doe bij de stichting weet ik niet goed onder woorden te brengen. Ben betrokken geraakt door mijn ondertussen 31 jarige verkering met Edwin. Maak de facebook post en probeer tijdens organisatie stormen, op alle gebieden, de rust te bewaren. Dat valt nog niet mee met zo'n gonzend hoofd! Ook voor mij ontdekking van de eeuw, fietsen helpt tegen gonzende hoofden!!!

Wil jij de prachtige mensen uit al de voorstelposts LIVE zien?
Kom dan naar ons evenement op 3 juli! Wil je deelnemen aan een activiteit? Schrijf je dan in via deze pagina.

×
Blijf op de hoogte

Wanneer u zich abonneert op ons nieuws, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op de site zijn, zodat u deze niet mist.

Elk jaar verlies ik weer een beetje van mezelf
Onderzoek naar ziekte van Huntington in stroomvers...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al geregistreerd? Hier aanmelden
Gast
vrijdag 14 juni 2024
W: www.huntingtonzaanstreek.nl
E:
KvK: 74378856
IBAN: NL26ABNA0842484183
Privacyverklaring
© 2019 - 2024 Stichting Huntington Zaanstreek - Ontwerp door PeterSwebsites