Image
1 minuten leestijd (204 woorden)

Voorstellen deel 2!

Voorstellen deel 2!

We hebben in deel 1 de snelle mannen van stichting Huntington Zaanstreek voorgesteld, nu komen de Wessanse mannen.

De man met de microfoon is Arjan Jonker, spreekstalmeester en import Westzaner. Kent in die paar jaar het halve dorp en het hele dorp kent hem. Praat makkelijk en gezellig evenementen aan elkaar, sponsor contactpersoon omdat hij iedereen kent. Stichting Huntington vrijwilliger omdat hij wil laten zien dat wie goed doet goed ontmoet.

Antoon Kuiper is de man met het rode petje. Schoonvader van Edwin, Westzaans ijsmeester en voorziener van koffie tijdens vergaderingen. Zijn rol is faciliteren, luisteren en trots zijn.... en dat gaat hem goed af!

Jaap Hotting, ras kroosduiker. Hij is de serieus kijkende man in het blauw en maat van Antoon. Beetje de buurman en buurman van stichting Huntington Zaanstreek. Altijd aanwezig, schenkt het tweede bakkie en stelt de vraag die nog niet was gekomen tijdens de vergadering.


Vergeet je niet in te schrijven voor Boerengolf bij de ijsvereniging of een puzzeltocht door het mooie dorp!  Koop hier je tickets voor editie 2022

×
Blijf op de hoogte

Wanneer u zich abonneert op ons nieuws, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op de site zijn, zodat u deze niet mist.

Onderzoek naar ziekte van Huntington in stroomvers...
Even voorstellen
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al geregistreerd? Hier aanmelden
Gast
maandag 20 mei 2024
W: www.huntingtonzaanstreek.nl
E:
KvK: 74378856
IBAN: NL26ABNA0842484183
Privacyverklaring
© 2019 - 2024 Stichting Huntington Zaanstreek - Ontwerp door PeterSwebsites