1 minuten leestijd (194 woorden)

Even voorstellen

Kijk nou toch eens! We stellen ons voor aan jullie! Vandaag doen we de snelle mannen van stichting Huntington Zaanstreek!

Sitze Lammerts van Bueren is onze man in het blauw, penningmeester van de stichting en wereldreiziger. Betrokken bij Edwin ooit als fietsmaat en nu stille kracht van de stichting. Goed dat hij de rust zelve is tijdens dynamische bestuursvergaderingen!

Aldrik de Boer is secretaris van de stichting. Je ziet hem hier rijden op zijn spierwitte fiets. Hij is via een gezellige constructie familie van Edwin. Edwin en hij weten genoeg van elkaar voor een ABCtje op een jubileum! -).

Op de laatste foto zie je Edwin Stolp, voorzitter en patiënt. oprichter vanuit de overtuiging dat zwijgen niets goed zal brengen. fietser uit noodzaak (mijn hoofd wordt echt heel erg leeg) en vanuit liefde voor de fiets. Naast hem cameraman Jaap van Willigen en uit-de-wind-houwer Marc

Later deze week meer! We hebben tochten voor de toerfietsers en de snelle fietsers! Vergeet je niet in te schrijven op www.huntingtonzaanstreek.nl

1
×
Blijf op de hoogte

Wanneer u zich abonneert op ons nieuws, sturen we u een e-mail wanneer er nieuwe updates op de site zijn, zodat u deze niet mist.

Voorstellen deel 2!
CureQ: voorspellen, vertragen en genezen van erfe...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al geregistreerd? Hier aanmelden
Gast
donderdag 01 december 2022